عزم استان گيلان بر مشارکت بخش خصوصي در گردشگري است

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي استان گيلان،محمد اکبرزاده معاون امور عمراني استاندار گيلان در جلسه مجمع نمايندگان استان که با محوريت مباحث گردشگري برگزار شد، اظهار داشت: يکي از سياست هاي کلان استان تشکيل کارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان به رياست استاندار بوده و همواره بررسي چالش هاي استان در اين بخش يکي از نگراني هاي کارگروه محسوب مي شده است.

وي افزود: برنامه ريزي هاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت انجام شده براي رفع چالش ها همواره با اولويت بخش خصوصي بوده است و در اين راستا شرکت توسعه گردشگري استان گيلان شکل گرفت.

اکبرزاده خاطرنشان کرد: اميدواريم با تعامل بسيار خوبي که در استان وجود دارد مشکلات حل شود و با کوتاه تر کردن زمان تصميم گيري مسافت رسيدن به اهداف را کوتاه تر سازيم.

محمدحسين مهدي پور نيز در جلسه مجمع نمايندگان مجلس ضمن ارائه گزارشي از عملکرد اين سازمان طي 4 سال گذشته اظهار داشت:با همکاري سازمان صنايع و معادن استان گيلان تلاش خواهيم کرد تا صنايع مادر را به گيلان هدايت کنيم تا مکمل بخش گردشگري استان باشد.

وي افزود: استان گيلان تنها استان کشور است که مطالعات تفصيلي گردشگري آن در قالب 3 حوزه و 7 زون بزرگ گردشگري به اتمام رسيده و مطالعات مربوط به 71 منطقه نمونه گردشگري آن انجام شده است و هم اکنون نيز 150 بسته سرمايه گذار جهت ارائه به سرمايه گذاران تهيه شده است.

مهدي پور گفت:به دنبال ثبت رودخانه سفيد رود در فهرست آثار ملي کشور هستيم تا اين رودخانه بزرگ با حوزه هاي فرهنگي، تاريخي و اجتماعي ارزشمندش در فهرست آثار ملي کشور به ثبت برسد.

وي گفت: شاخصه ورود گردشگران به مراکز اقامتي استان به 13 هزار نفر در سال 87 رسيده است و ضريب اشغال تخت ها به 40.4 درصد افزايش يافته است.

وي نداشتن اعتبارات فرهنگي جهت اجراي برنامه هاي فرهنگي مختلف در موزه ميراث روستايي گيلان را يکي از مشکلات عنوان کرد و افزود: اين امر سبب شده است تا موزه ميراث روستايي گيلان تنها يک روز در هفته بر روي بازديد کنندگان گشوده شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان تاکيد کرد: با توجه به اينکه اعتبارات سازمان گيلان از 4 ميليارد تومان به 9 ميليارد تومان افزايش يافته است ولي اين ميزان اصلا کافي نيست و اعتبارات فرهنگي طي چند سال اخير به صفر رسيده است.

مهدي پور در پايان جلسه پيشنهاد کرد که ايجاد پليس گردشگري، تعريف پروژه هاي مشترک، تامين زيرساخت هاي اساسي استان، تشکيل شوراي راهبردي گردشگري شمال کشور، اهداء تسهيلات، تاسيس نمايندگي هاي سازمان ميراث فرهنگي در شهرستان ها و حل مشکل زمين بخصوص براي محوطه هاي باستاني و تاريخي مورد توجه مسئولان قرار گيرد تا شاهد ارتقاء بيشتر گردشگري در استان باشيم. /106


انتهای پیام/

کد خبر 138806022